7 months ago

mrs simple 2

hari ni aq kena marah babe denagn mak aku.aku baru lepas habis spm .mak aku ngangis nagngis beb sebb aku tak capai apa yg dia nak .aku dapat 6a jer yg lain rahasia.aq cakap ngan mak aq mak relakslah auni dapat 6a oklah tu deng tak berpa nak belanj read more...



7 months ago

mrs simple

menjadi seorang perempuan bukanlah stau pekerjaan yang mudah .semuanya harus mengikut standard yang telah ditetapkan oleh ibu ibu di luar sana.ramai yang tidak dapat menerima seorang perempuan yang sangat simple dan simple simple sesimple simp read more...